Rakennuttajille

Rakennuttajille

Uudisrakentamisen palvelut rakennuttajille

Rakennusliike Seppänen on ehkä profiloitunut korjausrakentamisen ammattilaiseksi, mutta rakennamme myös uutta. Kokemusta meiltä löytyy rivi- ja omakotitaloista teollisuushalleihin. Asiakkaitamme ovat niin yritykset kuin kunnat ja kaupungitkin.

Korjausrakentamisen puolelta omaksutut toimintamallit ja hyväksi havaitut prosessit toimivat uudisrakennushankkeiden kohdalla yhtä lailla. Ihanteellisessa tilanteessa pääsemme toteuttamaan hanketta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa asiakkaan kanssa.

Ammattitaitoiset tekijät ja laaja osaaminen

Meillä on vankka osaaminen ja ammattitaito monenlaisten hankkeiden läpivientiin. Panostamme aktiiviseen ja tarkkaan työn johtamiseen sekä ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Meillä on myös mainio yhteistyökumppaniverkosto.

Toimitilaremontit

Rakennusliike Seppänen tarjoaa rakennuttajille myös korjausrakentamisen palvelut. Teemme paljon toimitilojen remontteja sekä laajennuksia.

Vahvuudet

Laaja osaaminen ja kustannustehokkuus ovat vahvuuksiamme myös uudisrakennushankkeissa. Me olemme yhteistyökykyinen kumppani, joka panostaa kokemuksen tuomaan varmuuteen ja korkeaan laatuun. Me emme ole liian pieni, mutta emme myöskään liian suuri urakoitsija. Olemme juuri sopiva.

Ajankohtaista

Referenssejä ja ajankohtaisia aiheita

Tutustu kohteisiimme ja ajankohtaisiin kuulumisiimme sosiaalisessa mediassa. Instagramsyötteen löydät Referenssit-alasivulta ja Facebookiin pääset oheisesta linkistä.

Meillä on ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita -
sen takaa Seppäsen laatuleima.

Yhteystiedot