Korjaus­rakentaminen

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamista timanttisella prosessilla

Korjausrakentaminen on monin tavoin vaativaa rakentamista. Vanhoihin rakenteisiin sijoitetaan uudet, käyttäjää mahdollisimman hyvin palvelevat tilat. Samalla pitää ottaa tarkasti huomioon rakenteelliset ja tekniset vaatimukset.
Prosessi alkaa tarvekartoituksella ja kustannuslaskennalla. Valmisteluvaiheen jälkeen hanke toteutetaan ammattitaitoisen työnjohdon ja oman sitoutuneen henkilökuntamme voimin. Laadukas lopputulos vaatii joskus myös erityisosaamista, jota löytyy luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme. Urakka kuin urakka tehdään niin, että voimme ammattiylpeydellä kertoa, että me teimme tämän.

Nykyaikainen ja eteenpäin menevä rakennusliike

Perinteisien urakointimallien lisäksi meillä on kokemusta projektinjohtourakoinnista ja yhteistoimintaurakoista. Emme kavahda erikoisimpiakaan malleja, kunhan kaikki osapuolet työskentelevät saman hankkeen eteen yhteisillä päämäärillä.

Mikäli hankeenne kaipaa nykyaikaista, tilanteen päällä olevaa urakoitsijaa, ottakaa yhteyttä.

Julkisen sektorin korjaushankkeet

Rakennusliike Seppänen Oy on korjausrakentamisen ammattilainen.
Teemme ammattitaidolla esim.
 

  • Toimitilamuutokset
  • Sisäilmakorjaukset
  • Julkisivukorjaukset
  • Parvekeremontit

Ajankohtaista

Referenssejä ja ajankohtaisia aiheita

Tutustu kohteisiimme ja ajankohtaisiin kuulumisiimme sosiaalisessa mediassa. Instagramsyötteen löydät Referenssit-alasivulta ja Facebookiin pääset oheisesta linkistä.

Meillä on ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita -
sen takaa Seppäsen laatuleima.

Yhteystiedot