Korjausrakentamista toteutetaan asukkaiden kodeissa, joten laadukkaan rakentamisen lisäksi asiakaspalvelu on iso osa onnistunutta remonttia. Hyvä asiakaspalvelu on meillä sitä, että olemme tavoitettavissa, asiakkaamme on tietoinen työn etenemisestä ja kunnioitamme asiakkaitamme. Muistamme sen, että työmaamme on usein asiakkaan koti.

Tutustu tapaamme huolehtia osakkaista ja asukkaista putkiremonttihankkeessa ja lue blogista osakkaiden ja asiantuntijoiden ajatuksia putkiremontista.

Työn vaiheet

Yleisinfo postissa kotiin

Taloyhtiön remonttipäätöksen ja urakoitsijan valinnan jälkeen, toimitamme osakkaille ja asukkaille kattavan infovihkosen, jossa kerromme remontista ja sen keskeisimmistä asumiseen vaikuttavista tekijöistä.

Infoilta tutussa kokoustilassa

Useimpiin taloyhtiön tilaamiin remontteihin kuuluvat suunnittelijan tekemät kaluste- ja materiaalivalinnat. Näyttelytilan avajaisissa esittelemme valittuja sekä vaihtoehtoisia kalusteita ja materiaaleja. Autamme mielellämme löytämään eri vaihtoehdoista, juuri sen mieluisamman ja toimivan kylpyhuoneen.

Näyttelytilan avajaiset taloyhtiön omissa tiloissa

Esimerkiksi perinteisissä putkiremonteissa ja käyttövesisaneerauksissa sovitaan aina jokaiselle huoneistolle oma katselmuskäynti. Kiireettömässä katselmuksessa remonttia käsitellään osakkaan ja huoneiston tarpeet huomioiden. Jokaisesta katselmuksesta laadimme katselmusmuistion ja huoneistokortin. Työt tehdään aina yhdessä sovitulla tavalla.

Työt käynnistyvät huoneistoissa

Remontti etenee usein vaiheittain taloyhtiössä ja huoneistoissa. Suojaamme työalueemme ennen työn aloitusta niin porraskäytävissä kuin huoneistoissakin. Remontin edetessä tiedotamme sen kulusta asukkaita sekä osakkaita sähköpostitse ja ilmoitustauluille jaettavilla viikkotiedotteella. Poikkeustilanteissa olemme aina välittömästi yhteydessä puhelimitse.

Työt päättyvät huoneistoissa

Remontin päätyttyä jätämme huoneistoon uusien asennuksien käyttö- ja hoito-ohjeet. Työllämme on takuu ja palaamme automaattisesti tarkastamaan asennukset viimeistään kahden vuoden päästä. Laajalti kiitosta saanut loppusiivouksemme antaa viimeisen silauksen Seppäsen laatuleimalle.